Helhetshästen

Hästen i välbefinnande, balans och harmoni

Butik

När jag åker ut till Dig som kund har jag med mig ett par produkter att kunna erbjuda. Du får titta och känna på produkten och ingen fraktavgift tillkommer.

För större leveranser kontakta mig minst en dag i förväg.

Just nu i "butiken" finns:

*Primero Total 15 kg säck - 315 kr

Läs mer om Primero här!

*Shings Performer sommarsko - 1498 kr /st.

Shings Performer är en sportsko som fungerar för hästen på samma sätt som löpar- eller träningsskor fungerar för människor. Den ger dämpning och stöd. Den stödjer nedre benets senor och ligament och under foten för effektivt avstamp. Att booten sitter ordentligt på hoven är extremt viktigt för att kunna ha den under aktiv träning. Shings har en patenterad fastsättningslösning på sina sportskor som följer hästens rörelsemönster och gör att booten sitter ordentligt även vid riktigt aktiv träning och hoppning. Innersulan i Shings Performer är gjord i ett mjukt, elastiskt och slitstarkt material, den ger också hoven den stimulans som behövs för en frisk och stark häst. Sommarskon har en smidig och följsam allround sula som ger bra grepp på underlag som grus, gräs, vägar, skogsstigar, steniga hällar och de mer krävande underlagen. Den är tillverkad i slitstarkt TPU-material.

Finns i stl 10,11 och 12

*Shings Performer vintersko - 1498 kr /st.

Vinterskon för aktiv träning. Shings Performer är en sportsko som fungerar för hästen på samma sätt som löpar- eller träningsskor fungerar för människor. Den ger dämpning och stöd. Den stödjer nedre benets senor och ligament och under foten för effektivt avstamp. Att booten sitter ordentligt på hoven är extremt viktigt för att kunna ha den under aktiv träning. Shings har en patenterad fastsättningslösning på sina sportskor som följer hästens rörelsemönster och gör att booten sitter ordentligt även vid riktigt aktiv träning och hoppning. Innersulan i Shings Performer är gjord i ett mjukt, elastiskt och slitstarkt material, den ger också hoven den stimulans som behövs för en frisk och stark häst.

Finns i stl 10,11 och 12

Läs gärna mer om dessa sportskor på Shings tillverkarens hemsida